نوشته شده توسط : بانو

 

در هر کار و مشکلی یا مسئله ای که پیش می اید بهتر کسی باشد که بتوان با او که تجربه دار است مشورت کرد.حال برای حل مشکلات و اختلافات، استفاده از قانون،هم اجباری است. یعنی تا قانون نباشد هیچ مشکلی، حل نمی‌شود. این عامل برای تمام افراد، صدق می‌کند. به همین دلیل حتی افراد عادی هم باید حدود و حقوق خود را بدانند. در واقع همین دلیل به وجود آمدن و تنظیم قانون، می‌باشد. حال با توجه به این موارد، یکی از مهم‌ترین اشخاصی که در این عرصه می‌توان به آن بپردازیم و با آن آشنا شوید مشاور حقوقی است.

مشاور حقوقی شخصی است که به دلیل داشتن دانشی در خصوص قوانین و مقررات و خدمات حقوقی می‌توان کمک ها و مشاوره‌های شایانی به ادارات، شرکت‌های خصوصی و سازمان ها داشته باشد. همچنین این اشخاص می‌توانند در زمینه‌های حقوقی نظیر امور قراردادها، حل مشکلات و اختلاف ها به افراد مختلف کنند. در واقع چه مدیران و صاحب سازمان ها و چه افرادی که سروکارشان با امور حقوقی است با کمک این افراد می‌توانند تصمیمات درست و قانونی‌تری بگیرند.

 

 

 

 

 

 

 

در بسیاری از مواقع دیده شده برخی از مدیران و صاحبان سازمان ها به دلیل اینکه اطلاع و آگاهی کافی از قوانین حقوقی ندارند دچار ضررهای جبران ناپذیر مادی و معنوی می‌شوند. به همین دلیل، در تمام زمینه ها و مسائل حقوقی، برای اینکه از ضرر و زیان جلوگیری کنید مشاوره حقوقی یک امر الزامی و واجب است. چرا که این افراد، تسلط کامل به امور و اصول حقوقی و قوانین دارند و با تجربه‌ای که در این مسیر به دست آورده اند تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا از ورود خسارات و ضرر و زیان به افراد، جلوگیری کنند.

 

 

 

با توجه به خدمات ارزنده‌ی این اشخاص، در حال حاضر بسیاری از شرکت ها و سازمان ها، بخش مهمی از سازمان خود را به مشاوره حقوقی اختصاص داده اند که شامل یک یا چند کارشناس مشاور حقوقی می باشد.

 

 

 

البته اگر سازمان و شرکت شما دارای این بخش مهم نیست و یا اگر از افرادی هستید که سر و کارتان با قوانین حقوقی است اصلا نگران نباشید. چرا که امروزه بسیاری از دفاتر مشاوره حقوقی با کادری مجرب و کاربلد و متخصص، راه‌اندازی شده‌اند و آماده‌ی هر نوع خدمات و مشاوره‌ی حقوقی اعم از مشاوره حقوقی ملکی، مشاوره‌ی حقوقی آنلاین، مشاوره‌ی حقوقی تلفنی و حضوری می باشند.

 

 

 

وظایف مشاور حقوقی چیست؟

 

 

 

 

 

با توجه به گستردگی قوانین و مقررات، یک مشاور حقوقی، بسته به حوزه عملکرد خود، وظایفی بر عهده دارد. این مسئله سبب شد که در حال حاضر، این افراد دارای وظایف مختلفی باشند. اما به طور کلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین وظیفه‌ی این افراد، مشاوره دادن و راهنمایی‌های حقوقی به افراد مختلف است. در واقع این اشخاص به دلیل دانشی که دارند باید اطلاعات حقوقی مورد نیاز را به افراد مختلف، ارائه دهند، متن قراردادهای مختلف را تنظیم کنند و بر نحوه‌ی پیشروی این قراردادها نظارت کنند.

 

 

 

به طورکلی، هر مسئله‌ی حقوقی که به وجود آید اولین کار و وظیفه‌ای که بر دوش مشاوران حقوقی است جمع‌آوری اطلاعات درست و صحیح از موضوع مورد نظر و استفاده‌ی صحیح و به جا از قوانین است. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره‌های حقوقی این است که در امور کیفری و حقوقی روابط خصوصی، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

 

 

 

به طور کلی یک مشاور حقوقی می‌تواند در انواع کارهای حقوقی اعم از امور مربوط به مهاجرت، امور تجاری، مسائل و امور بین‌المللی و سایر امور حقوقی به شما کمک کند.

 

 

 

 

 

اگر بخواهیم وظایف مشاوران حقوقی را تقسیم بندی کنیم شامل چند دسته‌ی کلی و اصلی می‌باشند که عبارتند از:

 

امور مربوط به معاملات و قراردادها: یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوران حقوقی، تهیه و تنظیم پیش نویس و همچنین متن قراردادها است. البته مشاوران باید به نحوه و روند پیشروی این قراردادها هم نظارت کنند و به مواد ذکر شده در آن توجه داشته باشند. همچنین باید به افراد، در مورد اثرات و شرایط هر کدام از بندها و مواد، توضیح دهند و آن ها را آگاه سازند تا کسی از طرفین قرارداد، متحمل ضرر نشود. از جمله وظایف مشاوران حقوقی در این حوزه شامل مشاوره حقوق ملکی، خرید و فروش و رهن می‌باشد. علاوه بر این، این اشخاص می‌توانند در زمینه‌های امور خانواده همچون طلاق، حضانت، نفقه و مهریه به افراد کمک کنند.

 

 

 

· ارائه راهنمایی‌های حقوقی: یکی دیگر از مهم‌ترین وظایفی که برعهده‌ی مشاوران حقوقی است مشاوره و ارائه راهنمایی‌های حقوقی لازم به مشتریان است چه این مشتری ها اشخاص عادی باشند و چه سازمان ها و شرکت‌ها. این مشاوره ها و راهنمایی‌ها، جنبه‌های مختلفی دارند که از جمله‌ی آن می‌توان به مشاوره‌های حقوقی عمومی در خصوص بهترین راه برای انطباق، چگونگی ورود به تصمیمات تجاری و همچنین مذاکرات قراردادها و سایر فعالیت‌های قانونی اشاره نمود.

 

 

 

· امور مربوط به دعاوی و امور کیفری: از دیگر وظایف مهم مشاوران حقوقی می‌توان به تنظیم لوایح مورد نیاز اشاره نمود. همچنین این مشاوران به افراد و سازمان ها در خصوص پیگیری دعاویشان کمک می کنند و مشاوره‌های لازم را به آن ها ارائه می‌دهند. علاوه بر این، اگر مشاوری، دارای پروانه‌ی وکالت باشد که چه بهتر. چرا که می تواند این پرونده ها خود، در دست بگیرد و به طور مستقیم، آن ها را ادامه دهد.

 

 

 

از جمله امور مربوط به دعاوی که مشاور می تواند به افراد مختلف کمک کند شامل قتل، اختلاس، کلاهبرداری، خیانت در امانت، صدور چک‌های بی‌محل و انواع موضوعات این چنینی می باشد. اگر مشاوری دارای پروانه‌ی وکالت نباشد بعد از مطالعه‌ی پرونده و آشنا شدن با موضوع دعوا و ارائه مشاوره‌ی حقوقی لازم، با توجه به مشکل متقاضی، وی را به یک وکیل، ارجاع می دهد.

 

 

 

· انجام تحقیقات قانونی: یکی دیگر از وظایف اصلی مشاوران حقوقی، انجام تحقیقات قانونی است. برای این کار، مشاوران، امکان دارد پرونده‌های قبلی را مطالعه کنند یا اطلاعات و قوانین خاص مربوط به فعالیت‌های مشتری را مطالعه کنند. یا حتی در برخی از مواقع، مشاور حقوقی می‌تواند با توجه به سوالات خاص مشتری در خصوص ارائه مشاوره‌ی دقیق، تحقیقات خود را انجام دهد.

 

 

 

تفاوت وکالت با مشاوره‌ی حقوقی آنلاین چیست؟

 

 

 

 

 

در واقع وکیل، شخصی است که روند پروسه‌ی پرونده‌ی حقوقی مشتری را در مقابل محاکم قضایی و اداری پیگیری می‌کند. به بیانی ساده‌تر، وکیل، مدافع حقوق شما در برابر مراجع قضایی می‌باشد. اما مشاوره‌ی حقوقی، یک شخص یا یک سازمان است که ابتدا پرونده‌ی شما و شرایط و وضعیت آن را و همچنین موقعیت شما را بررسی می کند و سپس با توجه به قوانین و مقررات و آیین دادرسی کشور، مشاوره ها و توصیه‌های حقوقی لازم را به شما ارائه می‌دهد و بهترین راهکار حقوقی را به شما پیشنهاد می‌دهد.

 

 

 

یکی از مهم‌ترین مزیت های مشاوره‌های حقوقی این است که با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ورود اینترنت به تمام کسب و کارها، همگام با تکنولوژی های به روز، نحوه‌ی کاری خود را هم به روز نموده اند و با دادن مشاوره‌های تلفنی و آنلاین و بدون حضور مشتری، انواع خدمات و مشاوره‌های حقوقی را ارائه می‌دهند.

 

 

 

تحصیلات لازم برای ورود به شغل مشاور حقوقی

 

عموماً مشاوران حقوقی یا کارشناسان، وکلایی هستند که مشاوره‌های حقوقی تخصصی لازم را به مشتریان می دهند. پس افرادی که در رشته‌های حقوق، الهیات و معارف اسلامی شاخه‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی و فقه و حقوق اسلامی ویژه دانشگاه شهید مطهری، فارغ التحصیل شده اند می‌توانند به عنوان کارشناس یا مشاور حقوقی مشغول به کار شوند.

 

 

 

علاوه بر این، افرادی که در یکی از رشته‌های مدیریت دادگستری، حقوق ارتباطات، حقوق محیط زیست، حقوق دادرسی اداری، حقوق اقتصادی، حقوق خصوصی، حقوق سردفتری، حقوق اسناد و قراردادهای تجاری، حقوق حمل و نقل، حقوق کیفری اطفال و نوجوانان، حقوق بشر، حقوق نفت و گاز و سایر حقوق‌ها دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند می توانند به این حوزه‌ی شغلی وارد شوند.

 

 

 

نکات مهم مشاوره حقوقی

 

 

 

نحوه دریافت مشاوره حقوقی از وکلای موسسه وکیل تلفنی

 

همانطور که اشاره نمودیم تخصص مشاوران حقوقی شامل مشاوره حقوقی خانواده، مشاور حقوقی طلاق، مشاوره حقوق ملکی و مشاوره‌ی حقوقی امور قراردادها می‌باشد. گستردگی تخصص این شغل سبب شد که در حال حاضر، اغلب افراد در انواع امور حقوقی خود، نیازمند این مشاوران باشند. حال اگر به دنبال بهترین مشاور برای امور حقوقی خود هستید مشاور حقوقی موسسه وکیل تلفنی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما است. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این موسسه، ارائه‌ی خدمات مشاوره به صورت آنلاین و تلفنی است.

 

 

 

 منبع:سایت حقوقی مهر

 

 





:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: